Cine-Sunt

Expert in Dropshipping cu Aliexpress

Cine Sunt


Salut! Sunt Mihai Dobre, expert în Marketing Digital și Solutii Dropshipping in Romania, Spania si USA. Te ajut pas cu pas cum să începi în lumea negotului dropshipping in Romania cu Aliexpress fără prea multe probleme, cu ajutorul tutorialelor și strategiilor mele de marketing în 2019 care se pot gasi pe blogul meu.

DESCOPERITI POVESTEA MEA DROPSHIPPING

Ofer servicii de creare site Romania, Spania si USA cu o vasta experienta in magazine online dropshipping. Am sediul în Marbella, Malaga – Spania. Am început să gestionez cele două magazine de dropshipping ale mele din SUA de aici din Spania fara nici un fel de problema. În plus, realizez site-uri Web în timp ce lucrez cu WordPress + WooCommerce. Descoperiți povestea mea Dropshipping aici.

Înainte de a începe să folosesc dropshipping cu AliExpress, am câștigat experiență în lumea comerțului electronic, făcând site-uri web pentru mai mult de 190 de clienți. Am construit magazine online de îmbrăcăminte cu ajutorul WordPress-ului si Woocommerce-ului, site-uri de comandă online de produse alimentare etc. De asemenea, am încă 5 magazine care lucrează pe Amazon (afiliați Amazon) cu cuvinte cheie cu coada lungă în Spania ( Longtail Keywords ).

Cu câteva luni în urmă, am descoperit un instrument dropshipping nou aparaut pe piata, si care a oferit o soluție reală tuturor celor care doreau să conducă o afacere de acest tip. Un instrument ușor de utilizat, în care un începător poate începe să câștige mai mult de $10.000 în câteva luni cu acest instrument puternic. Daca iti place sa faci pagini web cu Woocommerce atunci trebuie sa citesti asta: Recenzie Alidropship Plugin Woo  iara daca iti place sa lucrezi cu WordPress atunci trebuie sa citesti recenzia pluginului dropshipping WordPress.

AliDropship is the best solution for drop shipping
Cine Sunt
5 (100%) 3 votes