Dacă sunteți în căutarea unor fluxuri suplimentare de venit, ar trebui să luați în considerare deschiderea unui magazin de dropshipping. Și, spre deosebire de ceea ce mulți oameni cred, dropshipping-ul este de fapt un mod ieftin de a începe o afacere cu un potențial nelimitat de câștig.

Dropshipping este un model de negot fara dureri de cap pentru ca nu aveți nevoie pentru de achiziționa de produse pe care le oferi în avans. Pur și simplu, primesti banii pe produsele cumparate de clienții tai și apoi doar trebuie sa plătești furnizorul produsului pe care îl promovezi.

Folositi cuponul SUMMER35 pentru a va beneficia de un discount de 35% atat in magazinul online cat si in addon-uri

Chiar mai bine, dacă nu doriți să intrați în detaliile tehnice ale înființării unui magazin online, puteți cumpăra unul deja construit și populat cu produse. Singurul lucru rămas va fi pentru tine de a promova produsele, pe care le puteți face în mai multe moduri.

În această recenzie magazin dropshipping personalizat, voi trece prin experiența mea cu achiziționarea unuia dintre site-urile personalizate. Să începem

Ce este magazinul dropshipping personalizat cu Aliexpress?

REZUMAT

S-ar putea să știți sau ați auzit despre pluginul dropshipping pentru WordPress sau Woocommerce. Acesta este un plugin WordPress, care facilitează importarea produselor AliExpress în magazinul dvs. de e-commerce WordPress cu un click de buton.

Cu toate acestea, în afară de pluginul AliExpress, ve-ti gasi de asemenea, magazine dropshipping personalizate pentru utilizatorii care doresc să înceapă rapid și nu doresc ca acestea să facă singură configurarea magazinului sau nu detin cunostintele necesare.

In sectiunea mea Shop ve-ti gasi planurile si preturile pentru  „magazine dropshipping la cheie”. Acesta este doar un mod fantezist de a spune că compania vinde site-uri web care sunt preîncărcate cu produse pe care puteți începe să conduceți trafic și să faceți vânzări. Aceste site-uri preîncărcate sunt concepute pentru a fi de mare conversie și de a folosi teme premium care arata bine atat pe desktop cat si pe mobil.

Dacă v-ați gândit să începeți o afacere dropshipping pe o parte, dar aveți timp limitat de a pune înăuntru, vă recomand să obțineți un magazin personalizat dropshipping cu WordPress sau Woocommerce. Aceste magazine sunt, de asemenea, perfecte pentru oricine care nu are cunoștințe anterioare privind construirea sau personalizarea magazinelor de comerț electronic cu WordPress sau Woocommerce.

Ceea ce îmi place cu privire la aceste magazine dropshipping personalizate pentru Aliexpress este că acestea sunt direct legate de AliExpress prin pluginul WordPress sau Woocommerce precum am mentionat mai sus. Prin urmare, puteți elimina sau adăuga mai multe produse în magazinul dvs. în viitor fara nici un fel de probleme.

De ce să cumpărați un magazin personalizat pentru Dropshipping?

Nu sunteti obligat să cumparati magazinul gata facut .. este optional. Cu toate acestea, dacă nu sunteți confortabil cu înființarea propriului dvs. magazin de comerț electronic cu WordPress sau nu aveți timp să faceți configurarea pe cont propriu, cumpărarea unui site web dropshipping preîncărcat vă va economisi timp și vă va ajuta să începeți rapid fara dureri de cap sau bani cheltuiti pe programatori.

Iată câteva motive pentru care cred ca ar trebui cumparat un magazin personalizat. Cateva dintre aceste motive sunt obligate sa se aplice cazului dumneavoastra:

1. Nu aveti experienta necesara pentru a construi de la zero

Indiferent ca sunteti in Romania., puteți începe propria afacere de dropshipping cu costuri foarte mici. Nu trebuie să fiți un expert în tehnologie, deoarece toate lucrările de configurare vor fi făcute pentru dvs. atunci când alegeți un magazin dropshipping personalizat.

Există o serie de moduri în care puteți obține propriul magazin personalizat. În primul rând, puteți cumpăra un magazin dropshipping la cheie personalizat.

Aș recomanda să cumpărați un magazin personalizat, dacă nu aveți nicio experiență tehnică sau experiență anterioară în ceea ce privește crearea site-urilor de comerț electronic.

Atunci când cumperi un magazin personalizat, managerul tau personal de proiect se va ocupa toate detaliile tehnice ale setării și va livra un magazin complet funcțional pentru tine în doar câteva zile. Aceasta înseamnă că va trebui doar să începeți să comercializați produsele care vin preîncărcate în magazin și să începeți să câștigați bani chiar si din prima zi.

Economisiți timp pentru a construi un magazin online

Dacă știți cum să lucrați cu site-urile WordPress, puteți instala singur pluginul dropshipping WordPress sau Woocommerce. Pluginul funcționează ca orice alt plugin WordPress si va trebui doar sa il configurati pe gustul dumneavoastra.


Totuși, configurarea magazinului cu pluginul durează ceva timp. În special, dacă doriți să importați o mulțime de produse, procesul poate dura destul de mult timp.

Am constatat că personalizarea magazinului durează cel mai mult timp. Adică, trebuie să adăugați un logo, un text personalizat, bannere și așa mai departe. Dacă puteți face toate acestea pe cont propriu, nu este nici o problema. Va felicit!

Cu toate acestea, dacă doriți să economisiți timp prin efectuarea acestor sarcini de setare, obținerea unui magazin personalizat dropshipping pentru Aliexpress ar avea sens. Echipa de design va face toate setările tehnice pentru dvs., lăsându-vă timp să începeți să comercializați produsele din prima zi.

Cercetare de marketing adecvată

Una dintre cele mai mari provocări ale dropshipping-ului este determinarea produselor care trebuie vândute. Nu vrei doar să vinzi produse. În schimb, doriți acelea care sunt dovedite a fi în cerere și vă va aduce un profit frumos.


Selectarea unei nișă poate fi destul de consumatoare de timp atunci când o faci manual. Dacă doriți, puteți accelera procesul de selectare a nișelor utilizând un instrument precum Ali Inspector. Desigur, aceasta va însemna că trebuie să achiziționați acest produs de pe pagina lor. Tot cea ce va pot spune e ca sunt profesionali, si au habar de ceea ce fac!

Pentru mine, am aflat că cele mai bune produse pentru dropshipping pentru începători sunt cele care au un punct de preț scăzut și încurajează cumpărarea lor. Vi se va crea magazine de conversie de mare valoare care vă vor ajuta să câștigați bani cât mai curând posibil.

Iată un exemplu de magazin personalizat cu aceste ustensile care vinde produse vintage. Surpriza! Este magazinul meu 🙂

 

magazin-dropshipping-personalizat

 

Puteți vedea mai multe exemple de magazine personalizate aici.

Există multe nișe pe care le puteți aborda. Folosind Ali Inspector vă va fi ușor să găsiți nișe rentabile.Dacă sunteți blocat în găsirea unei nișă, lăsați echipa de marketing să facă munca grea pentru dvs. Cercetarea pieței și selecția de nișă sunt oferite ca parte a comenzii dvs. de magazin personalizat.

Magazin Dropshipping Personalizat

Magazinul pe care îl ve-ți obtine va fi personalizat în funcție de dorințele dumneavoastră. Când comandați un magazin online, un manager de proiect va fi însărcinat să vă ajute până la livrarea magazinului.

Managerul de proiect va crea proiectul pe BaseCamp ( Un spatiu de probe, unde puteți monitoriza ceea ce echipa face sau a ajuns cu magazinul dvs. în orice moment. Aceasta înseamnă că puteți pune întrebări, puteți lăsa comentarii sau feedback în timp ce magazinul este construit.

Acest tip de suport este important, deoarece doriți ca magazinul dvs. să fie construit în funcție de specificațiile dvs.

Magazinul este livrat gata pentru aceptarea comenzilor

Când magazinul dvs. este livrat, acesta va fi gata să accepte comenzi și plăți de la clienți. Prin urmare, puteți începe să promovați magazinul imediat pe Facebook si Instagram sau pe forumuri specializate in domeniul magazinului creat.

Magazinul personalizat Dropshipping este alimentat de pluginul dropshipping. Prin urmare, puteți executa ordinele în mod automat. Mai mult, pluginul va gestiona automat urmărirea comenzilor.

Plugin-ul dropshipping are multe caracteristici care îl fac mai ușor pentru oricine să-și mențină magazinul în mod eficient.

Un alt motiv pentru care îmi plac magazinele personalizate cu Aliexpress este că o parte din marketing pentru produsele din magazinul dvs. va fi automatizată printr-un plugin special cunoscut sub numele de Rabbit Social. Acest plugin va posta automat produsele dvs. și vă va promova afacerea pe Facebook, Twitter, Instagram și Pinterest.

Cu ajutorul planului de magazin personalizat Ultimate, beneficiați de promovarea magazinelor automate.

Magazinul va fi 100% propietatea ta

Când magazinul dvs. va fi livrat, acesta va fi 100% in propietatea ta. Aceasta înseamnă că puteți face schimbari în orice fel doriți sau chiar sa il si vindeti daca asa doriti.Unul dintre motivele majore pentru care prefer modelul de negot dropshipping folosind WordPress mai degrabă decât Shopify sau alte platforme terță parte este că pot să păstrez dreptul de proprietate asupra magazinului meu.

Shopify este o companie minunată care și-a pierdut caracteristicile care fac mai ușor pentru oricine să înființeze un magazin online. Cu toate acestea, nu dețineți integral magazinul si va trebui sa scoateti bani din buzunar lunar pentru al mentine.. Planul lor incepe de la $29 / luna asta ar insemna cam $348 pe an, fara sa punem la calcul plata pluginurilor aditionale pentru SEO etc .. care de asemenea va vor costa bani lunar.

Shopify vă poate închide magazinul din orice motiv. Mai mult, nu puteți muta magazinul dvs. la un alt furnizor de gazduire eCommerce, poate pentru a economisi taxe.

Pe scurt, închiriați magazinul Shopify și nu mai poți deține pe deplin platforma…. Cu aceasta optiune, aveți controlul de 100% asupra magazinului dvs. Puteți să îl mutați într-o altă gazdă, să-l vindeți etc.

Importați produse nelimitate

Indiferent de planul magazinului personalizat pe care îl alegeți, veți putea să importați produse nelimitate utilizând pluginul special pentru dropshipping WordPress sau Woocommerce. Si nu uitati ca mai inainte v-am spus ca planul basic vine deja inclus cu 50 dintre cele mai bune produse inclus. In orice moment puteți importa mai târziu mai multe produse pe cont propriu.

S-ar putea să te întrebi de ce acest punct este unul mare pentru mine? Ei bine, acest lucru se datorează faptului că există și alte pluginuri pentru dropshipping care percep o taxă lunară pentru utilizare.

Unele pluginuri limitează și numărul de produse pe care le puteți importa pe lună. Cu ajutorul pluginului dropshipping WordPress sau Woocommerce, puteți importa produse nelimitate și nu există taxe lunare de care să vă faceți griji.

Executarea automată a comenzilor nelimitate

Magazinele personalizate vin, de asemenea, cu livrare nelimitată. Acest lucru este, de asemenea, important deoarece există câteva pluginuri automate de completare a comenzilor care limitează numărul de comenzi care sunt procesate pe lună și percep taxe lunare. In cazul magazinelor personalizate de pe pagina mea aceste taxe nu exista..

Pentru mine, ultimul lucru pe care nu îl doresc în orice serviciu este acela de a fi blocat în plățile recurente, indiferent de cât de mici ar putea fi acestea, deoarece, de obicei, ajung să devină destul de mari atunci când se uită cumulativ.

Resurse gratuite pentru promovarea magazinului

Unul dintre primele resurse ( GRATUIT ) pentru a invata cum se promoveaza magazinul dvs. este blogul meu.

Când magazinul personalizat a fost livrat, singura sarcină pe care trebuie să o faceți este să comercializați produsele. Vă recomand să treceți prin secțiunea de marketing a blogului meu.

Sectiunea blogului meu este bogat in articole și studii de caz privind sfaturi de marketing pe care le puteți utiliza pentru a vă promova magazinul. Daca doriti sa cunoasteti cazuri de success in Dropshipping puteti incepe a vedea propia mea poveste dropshipping aici. Dupa cum banuiesc va-ti dat seama ca sunt de origine Roman dar locuiesc in Spania de mai bine de 15 ani.. Povestea mea e de referinta in Spania fiind unica experienta / caz real in Spania .. Ma simt mandru! 😀

Haideti sa continuam … Mai puteti lua o cafea 🙂

Upgrade gratuit și suport pe viata

În cele din urmă, veți primi upgrade-uri gratuite și asistență, deoarece magazinul dvs. este alimentat de pluginul dropshipping. Dezvoltatorii adaugă în mod frecvent plugin-uri noi care îl fac mai funcțional și chiar mai ușor de utilizat. De asemenea tema folosita / desenul va primi actualizarile necesare pentru o buna functionare.

De exemplu, aici este o descriere a unei noi caracteristici care a fost recent introdusă: ( Este doar in engleza )

Pagina de suplimente dropshipping este o altă zonă pe care ar trebui să o verificați dacă doriți să extindeți funcționalitatea magazinului dvs. Unele add-on-uri sunt gratuite, în timp ce altele sunt de plata. Cu toate acestea, nu veți avea nevoie de niciunul dintre programele de completare atunci când începeți să navigați prin dropshipping.

Merita prețul magazinului dropshipping personalizat Dropshipping?

Costul este, bineînțeles, un factor major de luat în considerare atunci când căutați să începeți o afacere cu dropshipping. Este important să fiți sigur de ceea ce veți obține când cumpărați un magazin personalizat.

Iată cele 3 pachete de la care puteți alege:

Deci, care este diferența în aceste planuri?

  • Numarul de produse care se vor adauga automat
  • Timpul de preparare a magazinului
  • Crearea retelelor sociale
  • Promo Media ( in unele inclus in altele nu )
  • Pluginul Rabbit Social ( in unele planuri inclus in altele nu

Deci, ce este inclus în fiecare plan?

Iată ce acoperă fiecare pachet de comenzi pentru magazinul personalizat:

Cercetare de nișă

Echipa care va crea magazinul dvs. va selecta cu atenție și va analiza o nișă pentru dvs. utilizând Google Trends și Google Adwords. Vi se va da o nișă în prezent, are rezistență stabilă pe termen lung și are un potențial maxim pentru o creștere ulterioara. Echipa va analiza, de asemenea, concurența și vă va oferi o analiză detaliată a cuvintelor cheie.

Produse în cerere

Se va selecta cu atenție toate articolele pentru magazinul dvs. și va adăuga numai produse care sunt în cerere mare de la cei mai de încredere vânzători AliExpress. Produsele nu vă vor oferi doar o marjă bună, ci și sub prețurile concurenței dvs.

Nume de domeniu premium inclus

Echipa va cumpăra un nume de domeniu atractiv (.com) care se potrivește cu nișa și brand-ul dorit. Numele de domeniu va fi prietenos cu motorul de căutare, scurt și ușor de reținut. După cumpărarea numelui de domeniu pentru dvs., acesta îl va transfera în contul dvs. de hosting de domenii cu drepturi de proprietate deplină.

Teme web perfect optimizate

Veți alege dintr-o varietate de teme profesionale concepute pentru a genera conversii mari. Toate desenele sunt foarte receptive și arată excelent în orice browser sau dispozitiv.

Design unic și elegant

Magazinul dvs. va avea un design unic și curat. Echipa va crea un logo personalizat, imagini antet, icoane, favicon, bannere și tot ce aveți nevoie pentru a avea un magazin care este mândru să vă poarte numele!

teme pentru magazin online dropshipping personalizat

 

Soluție completă de comerț electronic

Echipa va importa toate produsele dvs. în magazin, iar coșul dvs. de cumpărături va fi 100% gata să accepte plățile. Magazinul dvs. va include, de asemenea, un panel de control simplu si complet pentru vânzări, comenzi, statistici și activități. Toate acestea vă vor ajuta să vă administrați ușor magazinul dropshipping cu ușurință și eficient!

 

Panou de control dropshipping wordpress

 

Site-ul mobil prietenos

Google utilizează mobilitatea ca semnal de clasificare în rezultatele căutării și recompensează site-urile care sunt pe deplin optimizate pentru platformele mobile. Site-ul dvs. web va avea un design receptiv, care se adaptează dimensiunii ecranului oricărui dispozitiv – desktop, tabletă sau mobil.

Sistem de management automatizat

Magazinul dvs. va avea toate funcțiile necesare pentru crearea și gestionarea catalogului de produse. Veți putea să importați ușor articolele AliExpress. În plus, magazinul va actualiza automat informația despre produs și modificările de preț în timp real.

Proprietate de 100%

Sunteți proprietarul integral al magazinului dvs. de dropshipping și sunteți liber să faceți tot ce vă place cu el. Puteți să-l personalizați … să adăugați sau să eliminați pagini … editați conținut … vindeți site-ul … sau chiar dați-l unui prieten.

Instrumente de marketing integrate

Magazinul dvs. online va include toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a comercializa produsele dvs., inclusiv cupoane de reduceri, recenzii despre produse, e-mailuri pentru recuperarea cărucioarelor abandonate și liste de abonați pentru continuarea urmăririi.

SEO in Pagina

Optimizarea pe site este de a face ca site-ul dvs. de comerț electronic să fie atrăgător atât pentru cumpărători, cât și pentru motoarele de căutare. Serviciile de optimizare a motoarelor de căutare  sunt concepute pentru a spori vizibilitatea în cadrul rezultatelor de căutare algoritmice („naturale”, „organice” sau „gratuite”) pentru a oferi trafic de calitate și trafic orientat.

Plugin Dropshipping WordPress sau Woocommerce

Plugin-ul nostru propriu vă permite să căutați, să importați și să actualizați produsele la magazinul dvs. de dropshipping rapid și ușor. Pluginul se integrează cu programul de afiliere AliExpress, astfel încât veți câștiga venituri suplimentare (comisioane afiliate) pentru achizițiile efectuate de la AliExpress.com. Voi vorbi mai tarziu despre aceasta tema in alt articol in blogul meu..

Gateway-uri de plată populare

Magazinul dvs. va fi alimentat de aplicația dropship Plugin, care acceptă cele mai convenabile și mai sigure metode de plată, cum ar fi PayPal, carduri de credit, 2Checkout, Stripe, PayU etc.

Videoclip promoțional (disponibil pe pachetul Ultimate)

Video marketing este un instrument extrem de eficient de promovare. Vă ajută să oferiți magazinului dvs. online mai multă încredere, loialitate și vizibilitate pentru motorul de căutare. Videoclipul dvs. va fi adaptat pentru a vă promova magazinul de dropshipping în timp ce explicați avantajele distincte ale produselor și serviciilor dvs.

Instrumentul de promovare social media (disponibil pe Ultimate Package)

Social Rabbit este pluginul # 1 WordPress pentru auto-rularea și auto-promovarea magazinului online pe cele mai populare rețele sociale. Acesta asigură un flux constant de trafic calificat și sa dovedit a salva clienții noștri în medie 40 de ore de lucru pe săptămână. Asta înseamnă că o mare parte din afacerea dvs. va purta literalmente pe pilot automat!

Pagini sociale de marca personala (variază în funcție de pachet)

Magazinul dvs. de comerț electronic va include pagini creative și interesante pe cele mai populare platforme de rețele sociale. Grafica dvs. va fi realizată profesional de echipa noastră de designeri talentați, pentru a oferi magazinului dvs. impulsul necesar pentru a ieși pe poarta puternică.

Cum obtin un magazin Dropshipping personalizat?

Dacă sunteți interesat să obțineți un magazin personalizat dropshipping, ați făcut o alegere bună.

Pentru început, trebuie să știți că magazinele sunt construite de la zero. Adică atunci când comandați un magazin personalizat, echipa va ajunge la cercetarea de nișă, cumpărarea numelui de domeniu, instalarea temelor etc. Toate aceste activități pot dura oriunde între două și trei săptămâni. Prin urmare, trebuie să fii răbdător. Puteti vedea aici preturile pentru aceste magazine

Iată procesul:

i) Sunteți desemnat un manager de proiect

Atunci când comandați un magazin personalizat, indiferent de pachetul pe care îl alegeți, vi se va atribui un manager de proiect personal care vă va ghida în întregul proces.

Echipa de design si grafic utilizează un software de management de proiect BaseCamp, la care veți fi invitay, pentru a putea monitoriza progresul magazinului. Pe măsură ce magazinul este construit, puteți lăsa feedback-ul pentru a fi implementat de către dezvoltatori, schimbari, culori etc …

ii) Completarea unui chestionar

De asemenea, vi se va solicita să completați un chestionar astfel încât managerul de proiect să știe despre orice solicitări sau preferințe speciale despre magazinul pe care îl aveți. De exemplu, dacă aveți deja un logo și doriți ca un brand specific să fie respectat, puteți indica acest lucru în chestionar, ce culori doriti, ce tip de font , etc ….

iii) Alegerea unei nișe

Dacă aveți deja o nișă în minte, managerul de proiect vă va evalua și vă va sfătui cu privire la potențialul său. Dacă nu aveți o nișă, echipa va face cercetarea de piață pentru a descoperi o nișă profitabilă.

Nișele sunt selectate pe baza tendințelor actuale, a produselor care sunt în căutare, a potențialului SEO și a rentabilității. Mi se pare că selecția de nișă este un serviciu important pentru oricine începe să coboare și nu știe care nișă să meargă.

iv) Instalare și configurare

Echipa va ocupa apoi toate aspectele tehnice ale instalării și setării magazinului personalizat pentru dvs. Magazinul va fi construit pe WordPress și va avea pluginul pentru Dropshipping. De asemenea, echipa va configura Google Analytics, va înregistra numele de domeniu, va configura gateway-urile de plată, va configura gazduirea și multe altele.

v) Alegerea unei teme și crearea graficelor

Există trei teme principale pe care le puteți alege pentru magazinul dvs. Aceste teme au fost concepute astfel încât să fie receptive la dispozitivele mobile, sunt atractive și au cele mai ridicate rate de conversie.

După ce ați ales tema, grafica personalizată va fi creată. Acestea includ logo-urile, bannerele, favicoanele și alte imagini.

v) Adăugarea de produse în magazinul dvs.

Următorul pas este importarea produselor în magazinul dvs. Spre deosebire de unele site-uri cu dropshipping preîncărcate care vin cu produse aleatorii, echipa de marketing si strategii va studia efectiv produsele și le va pune pe cele cu cea mai mare cerere și care vă va oferi cel mai mare profit.

Echipa va stabili, de asemenea, formula valutară și markup adecvată pentru stabilirea prețurilor produselor dvs., astfel încât să puteți obține un profit din primele vânzări.

vi) Marketing și promovare

Ultimul pas este marketingul și promovarea magazinului dvs. online. Fiecare pagină de produse adăugată la magazinul dvs. de dropshipping va fi editată pentru cele mai mari conversii. Paginile vor fi optimizate pentru SEO pentru a atrage traficul organic de la Google.

În cele din urmă, echipa va crea paginile de cont social media ale magazinului dvs. și va promova produsele acolo.

Verdict: Ar trebui să cumpărați magazinul dropshipping cu Aliexpress?

În general, cumpărarea unui magazin personalizat are două elemente:

  • Nu aveți cunoștințele tehnice despre cum să creați un magazin online WordPress
  • Nu aveți timp să vă configurați magazinul online

Voi recomanda absolut sa cum un magazin dropshipping personalizat daca oricare dintre cele de mai sus se aplica si dumneavoastra.

Cumpărarea unui magazin personalizat, cu toate acestea, vă va ajuta să economisiți timp, deoarece veți obține un magazin citit care este gata să accepte comenzi din prima zi.

Un alt lucru pe care ar trebui să-l menționez este că magazinele nu vin cu nici un fel de plati recurente. Spre deosebire de cazul Shopify, unde trebuie să plătiți o taxă lunară, magazinele personalizate costă doar o taxă unică. Singurele costuri pe care le veți suporta sunt cele de reînnoire a domeniului și de găzduire, care vor veni după un an.

Planul de bază Shopify costă 29 de dolari pe lună. Aceasta înseamnă că veți ajunge să plătiți 348 USD pe an pentru găzduire.

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau opinii despre aceste produse lasati-mi un mesaj mai jos si va voi raspunde cu placere aplicand toata experienta mea!

Recenzie Magazin Dropshipping Personalizat
5 (100%) 1 vote