Recenzie plugin Dropshipping Woocommerce Aliexpress

Dacă ați încercat să faceți o afacere cu dropshipping înainte și veți obține produsele dvs. de la Aliexpress, pariez că cunoașteți experiența de a trece prin procesul meticulos de navigare și selectare a produselor, verificând dacă produsul are o opțiune de EPacket pentru expediere, descărcarea imaginilor pe care trebuie să le încărcați în magazin, aplicând prețurile pentru fiecare articol, așa mai departe și așa mai departe.

Folositi cuponul SUMMER35 pentru a va beneficia de un discount de 35% atat in magazinul online cat si in addon-uri

Am avut de suferit din cauza acestor greutăți atunci când am început prima mea afacere cu dropshipping înainte și acestea se agravează mai ales dacă produsele au mai multe variante în care trebuie să obțineți toate detaliile și imaginile din fiecare varianta una câte una și să o introduceți în magazinul dvs. și fiind o persoană care nu vrea să facă lucruri lumești repetitiv, am reușit să pun în jur de 20 de produse în magazinul meu, deoarece nu am putut să stau să fac aceste lucruri din nou și din nou…

Acesta este, de fapt, unul dintre motivele pentru care am oprit pentru a face dropshipping acum ani de zile… dar între timp de anul trecut, decând am primit pluginul Alidropship, lucrurile s-au inbunatit cu mult peste asteptarile mele …ba chiar istoria mea a fost publicata in Spania si USA.

Deci, ce este de fapt acest plugin pentru dropshipping si ce face in concret? Pluginul Dropshipping WordPress premium ( Functioneaza doar cu WordPress si nu e necesara instalarea Woocommerce ) care poate face lucrurile pe care chiar nu-mi place cu dropshipping cum ar fi obtinerea detaliilor produsului de la Aliexpress, descărcarea de imagini și importarea în magazinul meu, verificarea opțiunilor de expediere dacă are epacket etc. faceți aceste lucruri în mod automat, doar printr-o apăsare de buton (vă voi explica mai departe mai târziu).

Recenzie: Plugin DropShipping Aliexpress

De fapt, am auzit deja de acest plugin anul trecut și caracteristicile sunt de fapt destul de impresionante, cu toate acestea am fost folosind platforma Shopify acum mult timp așa că am ignorat acest plugin la acel moment ( facand cea mai mare greseala din viata mea .. greseala care ma costat multi ani si ore de lucru ).

Dar acest moment va fi diferit de când voi folosi woocommerce, iar ideea de a primi plugin-ul mi-a trecut prin minte din nou pentru că nu vreau să experimentez suferințele pe care le-am întâlnit când mi-am construit primul magazin, așa că după ce am studiat ceea ce face acest plungin am decis săl cumpar si sa il incerc.

Panou de control dropshipping wordpress

Descărcarea pluginului

După finalizarea achiziției, veți fi redirecționat (ă) către pagina de descărcare, unde puteți obține pluginul. De asemenea, veți primi un e-mail cu linkurile de descărcare și cu cheia dvs. de licență pentru a activa toate functionalitatile pluginului.

Există de fapt două versiuni ale plugin-ului – prima este versiunea independentă, iar cealaltă face integrarea cu woocommerce. Am instalat versiunea woocommerce pentru că voi folosi teme și unele plugin-uri care sunt construite pentru woocommerce și din moment ce nu am nici o idee dacă pot folosi aceste versiuni în stand-alone, am decis să descarc și să instalez versiunea Dropshipping Woocommerce.

De asemenea, trebuie să țineți cont că pluginul Alidropship este criptat și fișierele de descărcare au două versiuni de criptare – unul este criptat folosind Zend Loader, iar celălalt este criptat cu Ion Cube, deci asigurați-vă că serverul dvs. este compatibil cu oricare dintre cele două și descărcați pluginul care este compatibil cu gazda dvs. In caz contrat este recomandat sa va puneti in contact cu suportul tecnic unde a-ti cumparat web hostingul.

Examinare detaliata Alidropship Plugin Woo

După instalarea pluginului în magazinul dvs. acesta vă va cere să introduceți cheia de licență pentru a activa pluginul. Va dura doar o secundă sau două pentru a face acest lucru, iar odată ce pluginul este activat, veți observa singurul tablou de bord al plugin-ului.

Interfața este destul de simplă și ușor de înțeles ( Numai ca vine doar in engleza ), deci nu este prea mult de explicat. Să aruncăm o privire asupra principalelor caracteristici ale acestui plugin dropshipping.

Caracteristica 1: Setarea prețurilor

Aceasta este o caracteristică plăcută a pluginului pentru că ajungi să configurați prețul universal al produsului folosind expresii matematice simple, în care prețurile rezultate sunt dependente de costul real al produsului în Aliexpress.

În plus, plugin-ul are o caracteristică elegantă de a monitoriza prețul produsului în Aliexpress, astfel că ori de câte ori există o schimbare a prețului produsului, prețurile din magazin devin automat actualizate, astfel încât să nu fie necesar să faceți acest lucru manual. Este un bun lucru asai??

Și altceva, puteți actualiza sau schimba structura de prețuri oricând doriți și modificările vor fi aplicate tuturor produselor dvs., astfel încât în ​​cazul în care ați găsit o greșeală asupra structurii de preț și decideți să o corectați după ce ați importat toate produsele dvs. , puteți face acest lucru cu ușurință doar prin modificarea expresiilor dvs. de prețuri, iar expresiile corectate vor fi aplicate la toate prețurile produselor dvs. din magazin.

Puteți vedea mai jos cum am creat structura mea de prețuri…

 

setarea preturilor magazin dropshipping aliexpress


 

 

Caracteristica 2: Importarea produselor

Această caracteristică este motivul principal pentru care am cumpărat acest plugin, deoarece acesta mă va salva foarte mult timp adăugând produse în magazinul meu. Această caracteristică vă permite să obțineți toate detaliile produsului în Aliexpress, cum ar fi imaginile, descrierile, prețurile, variațiile, apoi le importă pe site-ul dvs. fără a vă ridica chiar și degetul.

Există două moduri în care Alidropship-ul poate importa produsul dvs. – mai întâi se află în tabloul de bord al pluginului dvs. și acesta este pentru importul în masă, deoarece tot ce trebuie să faceți este să introduceți un cuvânt cheie, să selectați evaluări și numărul de comenzi, iar pluginul să importe toate produsele în Aliexpress care se potrivește cu criteriile dvs.


Avantajul acestei opțiuni este că vă puteți umple magazinul cu produse într-un timp mult mai mic, cu toate acestea, dezavantajul este că nu veți putea filtra produsele în mod corespunzător și că este posibil să primiți produse duplicate de la diferiti furnizori mai ales dacă aceleași produse din magazine diferite depășesc standardele pe care le-ați setat.

 

importarea produselor din Aliexpress

 

 

A doua modalitate, deși este o optiune manuala ..totusi va recomand aceasta solutie. Aceasta este extensia Chrome pentru Aliexpress, iar pentru a putea utiliza acest lucru, trebuie să instalați extensia în browserul Chrome.

Acest lucru este mai mult o importare de produse „manual” pentru că trebuie să mergeți direct la Aliexpress și să selectați pentru produse individuale, deși lucrurile frumoase despre acest lucru este că puteți filtra produsele în mod corespunzător, mai ales că vă va spune, de asemenea, ce produse au o expediere gratuita catre tara unde doriti sa va vindeti produsele.

Avantajul acestei metode este că veți putea să filtrați produsele în mod corespunzător, precum și să evitați importul de produse duplicate și puteți selecta produsele cu livrare epatchet, dar dezavantajul acestei metode este că va dura mai mult timp pentru a vă adăuga produse din magazin, deoarece trebuie să importați fiecare produs unul câte unul, sa editati imaginile etc .. De aceea in cele mai multe cazuri recomand construirea unui magazin dropshipping personalizatCa o demonstrație, am încercat să fac o cautare de USB în Aliexpress și puteți vedea mai jos rezultatul interogării mele. Observați că produsele cu opțiunea epacket sunt evidențiate cu o margine de culoare verde.

epacket aliexpress

Când faceți clic pe oricare dintre produse, veți fi trimis(a) la pagina de produs obișnuită, însă puteți vedea în partea superioară că există un buton pentru a importa datele despre produse în magazin. Doar faceți clic pe acel buton și toate detaliile produsului vor fi importate în magazin, inclusiv imaginile produsului, variantele (dacă există), descrierea produsului și prețurile (care sunt convertite în funcție de structura de preț). Doar asigurați-vă că sunteți conectat la magazinul dvs. woocommerce prin intermediul extensiei Chrome pe care a-ti descarcato mai devreme… sau altfel acest lucru nu va funcționa..

 

Acestea sunt principalele caracteristici ale integrării Woocommerce in Dropshipping. Plugin-ul standalone este de fapt ambalat cu mai multe caracteristici cum ar fi e-mailurile cu Coșul de cumparaturi Abandonat și capturarea e-mailurilor cumpărătorilor, dar am sa va vorbesc mai incolo despre caracteristicile pluginului si functiile sale.

De asemenea, doar o parere personala a mea, deoarece există de fapt o caracteristică a plugin-ului independent pe care chiar doresc ca integrarea woocommerce ar trebui să aibă, și aceasta este abilitatea de a adăuga centi in valoarea prețului, cum ar fi, de exemplu, dacă prețul produsului Aliexpress este de 5,67 $, iar în formula dvs. de preț, prețul va fi triplat, astfel încât prețul devine $ 17,01 în magazinul dvs., cu pluginul alidropship standalone, puteți seta valoarea centi, deci dacă îl setați la 0,97 $, prețul produsului final va deveni $ 17.97.

Am vorbit deja cu suportul tecnic Alidropship în legătură cu acest lucru, dar ei au spus că integrarea woocommerce nu are nici o caracteristică de genul asta în momentul de față, sper într-adevăr că vor fi în măsură să abordeze acest lucru în viitoarele actualizări, dar în ciuda asta, încă mai cred că acest plugin este încă un instrument excelent și ar reduce în mod dramatic timpul petrecut pentru a adăuga produse la magazinul dvs. și pentru a spori productivitatea altor lucruri.

Plugin-ul Dropshipping are în prezent pretul de 89 dolari, dar vânzătorii oferă unele reduceri foarte bune. Am primit unul dintre pluginurile me cu o reducere de 35% prin utilizarea co. Nu știu dacă acest cod va funcționa în viitorul apropiat, deoarece cred că este doar unul dintre promoțiile lor pentru putin timp.

Pentru a rezuma totul, plug-inul Alidropship este o investiție excelentă dacă vă aflați în afacerea dropshipping, deoarece ar reduce în mod semnificativ timpul pe care îl cheltuiți pentru adăugarea de produse în magazin, astfel încât să îl puteți utiliza pe sarcini mai productive.

Interfața este, de asemenea, foarte intuitivă și ușor de utilizat și, deși extensia Chrome Alidropship este un proces manual, este mult mai bună comparativ cu adăugarea de produse fără ea și, de fapt, o folosesc pentru doar aproximativ 70 zile acum și am importat deja mai mult de 9000 de produse în magazinul meu, lucrând doar în jur de 2 ore pe zi. Imaginați-vă doar 200 de produse și majoritatea au și variante de produse!Rețineți că, deși v-ați importat produsele, trebuie să editați titlurile produselor pentru a le face unice și mai ușor de citit, deoarece știți că unele dintre titlurile produsului de la Aliexpress sunt cu adevărat ciudate. De asemenea, asigurați-vă că verificați dublu imaginile produsului, deoarece unele dintre ele au filigrane din magazinul Aliexpress de unde a fost descarcat pe pagina dvs.

Va trebui să le modificați pentru a vă face site-ul mai profesionist și, în același timp, nu doriți să promovați alte magazine în care clienții dvs. pot cumpăra articole la un preț mult mai ieftin. Acestea sunt sarcinile pe care trebuie să le faceți manual deoarece pluginul nu poate face nimic în realitate.

Nu uitati ca aveti la dispozitie 30 de zile pentru a proba pluginul iar daca nu sunteti multumit cu rezultatele sale ve-ti primi banii inapoi pana la ultimul cent.

Recenzie Plugin Dropshipping Woocommerce
5 (100%) 1 vote