Sunteți gata să începeți propria afacere cu dropshipping? Nu asa de repede… 🙂

De obicei, mă scufund direct în aceste recenzii de pluginuri, dar aici vroiam să las câteva definiții în partea de sus. Fiți gata să derulați înapoi pe măsură ce citiți mai departe, pentru că nu este exact simplu! Haideti intai sa ne familiarizam cu tot procesul de A-Z .. ca sa puteti intelege cum functioneaza acest plugin si ce trebuie luat in considerare.

 

 • Alibaba: aceasta este compania chineză care deține Alibaba.com și AliExpress.
 • Alibaba.com este site-ul lor / director care vă permite să vă conectați cu producătorii din Asia, de obicei, pentru a furniza comenzi engros ( Mai mult de un product )
 • AliExpress: este orientat spre consumatori, pentru că puteți cumpăra produse unice. Ele oferă, de asemenea, dropshipping prin trimiterea directa la adresa aleasă ( In acest caz la adresa clientului dvs.).
 • AliDropship: este o platformă care vă permite să creați o afacere cu dropshipping vânzând produse AliExpress online. Puteți să cumpărați o afacere de dropshipping readymade ( Magazin Dropshipping personalizat la cheie – Poti vedea revizia completa aici ), să găzduiți site-ul cu ei sau să folosiți plugin-ul pentru site-ul dvs. folosing pluginul WordPress sau pluginul pentru Woocoommerce. Despre asta voi scrie astăzi.

Și pentru partea WordPress a lucrurilor:

 • WordPress.com este platforma care vă permite să creați un site găzduit WordPress. Nu puteți folosi pluginuri cu el, astfel încât să nu fie posibilă o descărcare.
 • WordPress.org vă permite să descărcați software-ul WordPress și să îl instalați pe spatiul web pe care il detineti. Puteți instala toate pluginurile, inclusiv cel pentru a crea magazinul dropshipping.
 • WooCommerce: cel mai important plugin pentru comerțul electronic pentru site-urile WordPress.

În cele din urmă, se poate gasi in 2 variante: pluginuri pentru WordPress si unul pentru Woocommerce, unul care funcționează cu un site standard și altul conceput special pentru a se integra cu WooCommerce: se numește Plugin  Dropshipping Woocommerce ( Poti vedea recenzia completa aici ).

Bine! Sper că nu a fost prea confuz. Acum, să începem să va explic avantajele și dezavantajele acestui plugin dropshipping pentru WordPress.

Plugin Dropshipping WordPress pentru Aliexpres

În primul rând, să vorbim despre profesioniștii AliExpress. Vă permite să vindeți mai mult de 100M produse de la furnizori de 100K +. Nu există prea multe lucruri pe care nu le puteți găsi, de la umbrele de lumină la lese pentru hamsteri 😀 Stiu ca suna ciudat dar exista lese pentru a scoate la plimbare hamsteri .. :))

Despre furnizorii AliExpress – AliExpress se presupune că vetuează furnizorii „de încredere” care se află pe platformă. Cu toate acestea, nu este nemaiauzit ca escrocii să alunece prin fisuri. Dropshipping-ul este întotdeauna riscant, așa este și bunul simț. Citiți recenziile cumpărătorilor. Încercați să măsurați comunicarea lor. Este întotdeauna înțelept să cumperi un produs pentru a vedea cât de repede ajunge la casa ta – mai ales înainte de a face o comandă.

Livrarea este disponibilă în peste 200 de țări prin intermediul a numeroase companii de transport (UPS, FEDEX, DHL, TNT etc.). Transportul este adesea gratuit și include urmărirea comenzii. Sistemul de protecție a cumpărătorilor este, de asemenea, bun, deoarece include garanția de returnare a banilor in caz de …

Acum, pluginul dropshipping vă permite sa:

 • Importați produse din AliExpress în site-ul dvs. cu un singur clic
 • Importare de produse AliExpress
 • Alegeți teme personalizabile și ușor de utilizat
 • Integrați dropshipping cu magazinul dvs. WooCommerce
 • Caracteristici de marketing integrate pentru a trimite e-mailuri și a crea cupoane
 • Automatizați tarifarea pe baza regulilor personalizate ( Optiunea unde setati beneficiul dumneavoastra intre pretul furnizorului si pretul clientului final )
 • Accesați urmărirea produselor și analizele din tabloul de bord
 • Accesați suportul gratuit
 • Automatizați actualizările pluginului
 • Adăugați produse nelimitate de pana la 10,000

Dezavantaje ale Pluginului Dropshipping WordPress:

 • WordPress poate fi dificil pentru incepatori ( Puteti gasi tutoriale WordPress in pagina mea )
 • Nu sunt disponibile multe teme. De asemenea, ele nu dispun de flexibilitatea designului deoarece majoritatea setărilor sunt blocate (poziția antetului și a meniului, aspectul etc.) ( Dar precum am inteles vor scoate mai multe teme disponibile )
 • Unele funcții sunt de plata: de exemplu, un pop-up pentru vânzări recente (29 USD) sau recenzii despre produse de la clienții dvs. (ambele costă 29 USD).
 • Importul cu 1 clic funcționează numai avand instalata extensiei pentru Google Chrome

Totodata doresc sa precizez ca pe langa faptul ca are 2-3 puncte negative asta nu ia oprit pe altii sa faca mii de euro pe luna folosing acealeasi instrumente! .. Si in plus daca aveti cunostinte necesare WordPress sau Woocommerce temele se pot modifica usor fara a rupe codul intern..

 

Dropshipping, lasarea pe spate, Relaxare totala? Nu chiar…

În afară de dezavantajele enumerate mai sus, voi adăuga provocările standard de a începe o afacere cu dropshipping în 2019. Anume: este un model de afaceri extrem de competitiv, iar aglomerația de aur este aproape terminată.

Folositi cuponul SUMMER35 pentru a va beneficia de un discount de 35% atat in magazinul online cat si in addon-uri

De fapt, unul dintre cele mai mari mituri în curs de desfășurare despre dropshipping este că îl puteți seta și urmăriți profiturile care se rostogolesc. Nu este deloc adevărat. Este nevoie de munca si rabdare ( Dar cu resultate ) … Sunt necesare cca. 2 ore pe zi de lucru la magazin pentru al aduce la nivelul dorit .. sau mai multe ore depinzand de priceperea fiecaruia.

 • Trebuie să procesați manual comenzile catre furnizor. ( Simplu cu 1 click de buton )
 • Suportul pentru clienți este sarcina dvs. de a suporta.
 • Marketingul online este greu și competitiv ( depinzand de ceea ce ve-ti vinde ). Multi „gurus” spun persoanelor ca trebuie să investești foarte mult pentru a atrage utilizatorii să viziteze site-ul dvs. (anunțuri Facebook, anunțuri Google, SEO etc.)… GRESIT! Un negot de DropShipping esta bazat pe VANZARE nu pe SEO ( Intradevar trebuie sa ai si SEO facut ca sa ii dai un impuls ).. La unul dintre magazinele mele cu produse vintage din SUA nu am cheltuit nici un cent pe publicitate si uitati rezultatele mai jos ..

  Cât costă să cumpar acest plugin pentru Dropshipping Romania cu Aliexpress?

  În timp ce folosiți AliExpress este complet gratuit, trebuie să luați în considerare și alte cheltuieli generale. În primul rând, desigur, este prețul pluginului dropshipping. Aceasta este o plată unică de $89 și vă oferă atât pluginul standard, cât și pluginul Dropshipping Woo.

  Puteți găsi găzduire mai ieftină si in Romania sau in Europa, dar pentru o comert electronic, doriți o lățime de bandă decentă și securitate SSL, care poate adăuga prețul. De asemenea aveti optiunea sa cumparati oferta de serviciu de gazduire web incepand cu $48 / an .. Hosting specializat si creat de ei pentru magazinele de acest tip.

  S-ar putea să doriți să luați în considerare o adresă de e-mail profesională pentru afacerea dvs. (10-50 USD pe an). Este de obicei oferită de serviciul de găzduire web, dar nu întotdeauna gratuit. Parerea mea e ca toti proveedorii de hosting in ziua de azi ofera serviciul de e-mail gratuit .. Va costa 10-50 USD pe an doar in cazul in care doriti un super email, cu date ascunse, cu DNSSEC incorporat etc … Nu cred ca e cazul!

       Cum functioneaza marketingul cu acest plugin pentru dropshipping?

 • În cele din urmă, există groapa fără fund a marketingului online.Este greu să-ți spun cât de mult vei cheltui aici, dar pentru un nivel de intrare cu dropshipping de afaceri, se recomandă să cheltuiesti cel puțin 50 de dolari pe anunțuri pe lună. Într-adevăr, puteți petrece cât mai puțin sau cât doriți, în funcție de amploarea operațiunilor…
 • Daca a-ti fost atenti mai devreme am explicat si chiar v-am aratat o poza cu traficul lunar in magazinul meu fara a cheltui un cent… Dar daca aveti puterea financiera si doriti sa dati un impuls mare magazinului inca din prima zi ..Da pot recomenda SEO + Marketing de plata .. Dar precum stiti depinde doar de dvs. succesul magazinului indiferent daca cheltuiti 100€ / luna..

  Ar trebui să folosesc pluginul WordPress sau pluginul Woocommerce?

  Dacă utilizați deja WooCommerce, răspunsul ar trebui să fie evident: pluginul Dropshipping Woo oferă cea mai bună integrare pentru că puteți activa teme WooCommerce. Cu toate acestea, vă recomandăm să adăugați maximum 500 de produse, în comparație cu un număr nelimitat de 10.000, cu pluginul standard WordPress. Mai trebuie sa tineti cont cand folositi Woocommerce: Temele frumoase si atragatoare care sunt pe piata vin optimizate dar incarcate cu pluginuri inecesare care va vor scadea viteza siteului … si dupa un timp ve-ti realiza ca aveti nevoie de un hosting si mai puternic .. tradus = Ve-ti scoate mai multi bani din buzunar .. 🙁

   

  Cu toată sinceritatea, nu sunt sigur că m-as duce cu versiunea pluginului dropshipping Woo dacă nu m-aș baza deja pe WooCommerce. Rețineți: pentru a utiliza pluginul clasic dropshipping pentru WordPress nu aveți nevoie de WooCommerce. Un site standard WordPress va fi de ajuns! Ramane la aprecierea dvs. daca ve-ti folosi WordPress sau Woocommerce.

  Cum pot instala și executa pluginul dropshipping pentru WordPress?

  Trebuie să aveți programul WordPress instalat pe site-ul dvs. (asigurați-vă că executați PHP 7.1+ / 7.2+ sau întrebați compania dvs. de găzduire dacă nu sunteți sigur).

  Puteti gasi si cumpara pluginul de pe pagina mea  de unde ve-ti fi redirectionat pe pagina creatorului acestui plugin. (Am căutat in directorul WordPress pluginul WordPress, dar nu l-am găsit acolo)…. Il puteti descarca si instala in momentul in care efectuati plata de $89.

  Trebuie să cumperi licența. Rețineți că 1 licență = 1 magazin dropshipping… Cu aceasi licenta puteti instala atat versiunea pentru WordPress cat si versiunea pentru Woocommerce….dar nu amandoua deodata 😀

  Odata instalat in WordPress sau Woocommerce ca si oricare alt plugin .. Apoi, vă recomand să mergeți la pagina de setări al pluginului.

   

  Cea mai importantă secțiune este, probabil, setările de stabilire a prețurilor. Acesta vă permite să definiți gamele de prețuri ale produselor înainte de a începe să importați produse. Dacă nu, nu veți obține niciun profit pentru că ați vândut produsul pentru prețul inițial de la AliExpress. Cred că este un moment bun pentru a verifica prețurile concurentului pentru a găsi marja potrivită.

  setarea preturilor magazin dropshipping aliexpress

 • Pentru o funcționare fără probleme, ar trebui să utilizați Google Chrome și să instalați extensia gratuită pentru chrome (alte browsere nu sunt încă acceptate). Acest lucru vă va permite să importați produse cu un singur clic de la AliExpress. În caz contrar, trebuie să configurați totul manual. E foarte obositoare aceasta operatie. NU O RECOMAND!

  Acum vine partea distractivă. Începeți să navigați în AliExpress și să căutați produsele care vă plac pentru magazinul dvs.

  Panou de control dropshipping wordpress

   

  Apoi, nu uitați să editați propriile descrieri ale produselor si titlurile ca sa nu fie la fel ca in Aliexpress pentru ca atunci ve-ti crea produse duplicate si ve-ti fi penalizat. Puteți să adăugați categorii, să modificați prețul și să creați un inventar. Aceasta ar afecta SEO dacă nu modificați nimic și, în plus, o mulțime de descrieri originale sunt prost scrise oricum.

  O caracteristică extraordinară este că puteți edita imaginile direct din plugin. Foarte bine pentru a elimina acele logo-uri urâte ale furnizorilor, si in acest fel ve-ti avea pozele clare si fara logouri sau alte simboluri..

  Dacă nu sunteți mulțumit de imaginea produsului importat, pur și simplu o editați în WordPress. Nu este necesar Photoshop!

  Formele de plata care se v-or folosi in magazin

  Dacă acesta este primul dvs. magazin de comerț electronic, veți intra în cuvintele ciudate și frustrant de gateway-uri de plată. În esență, acestea sunt companiile care acționează ca intermediari între dvs. (comerciantul), clienții dvs. și băncile. Se poate folosi: PayPal, Stripe si altele .. iar fiecare in parte va va costa un mic comision …dar banii va vor ajunge in contul bancar sau pe card.

  Odata  instalat pluginul WordPress sau Woocommerce, formele de plata valabile evidente vor fi PayPal sau Stripe. Există mai multe opțiuni, dar nu prea aproape de celebritate. Toți acționează între 2 și 4% pentru fiecare tranzacție.

  Bine de retinut: Cand setati preturile produselor dvs. si beneficiul luati in calcul si aceste taxe care le ve-ti plati la PayPal sau Stripe ca sa nu fiti nevoiti sa platiti din buzunar

  Recenzie finală 100% – Merita pluginul dropshipping WordPress cumparat?

  În concluzie, aș spune că există multe avantaje ale utilizării acestui plugin dropshipping. Recomand 100% … Pe langa faptul ca este ideal daca:

  • Dacă utilizați deja WordPress
  • Dacă doriți să vindeți cu AliExpress
  • Dacă utilizați Google Chrome
  • (opțional) dacă utilizați WooCommerce
  • Dacă înțelegeți complexitatea afacerii cu dropshipping …

  … atunci eu spun da, e pentru tine. Pentru $89, veți obține o astfel de limită atunci când navigați și importați produse AliExpress. Iar caracteristicile suplimentare sunt foarte bune. Fiind capabil să gestionați inventarul și să urmăriți ordinele de la un tablou de bord, de exemplu, vă poate ajuta într-adevăr să vă simțiți cu adevărat în controlul afacerii dvs.

  Intrebari si Raspunsuri

  Alidropship lucreaza cu AliBaba? – Nu. Chiar dacă Alibaba aparține aceluiași grup, acest plugin funcționează exclusiv cu AliExpress si doar pentru Aliexpress.

  Dacă am deja un magazin dropshipping cu Shopify, imi va mere? – Încă nu se poate folosi acest plugin cu Shopify ( Sunt 2 plataforme diferite ). Singurul mod de a vinde de la AliExpress cu un magazin Shopify este prin Oberlo. Un avantaj este că aceștia își adaugă proprii furnizori pentru a mări piscina de produse pe care le puteți vinde. Dar unde vei plati lunar $29 ca sa iti mentii magazinul online + costul altor pluginuri care de multe ori depasesc valoarea de $20 .. De medie platesti cam 50-70$ / luna … Asa ca fa socoteala..

  Merită să instalați WooCommerce pentru a utiliza plugin dropshipping wordpress cu Woocommerce? – Nu trebuie. Dar dacă doriți un comerț electronic standard împreună cu dropshipping, ar putea fi o mișcare inteligentă. Vedeți opinia meacompletă WooCommerce aici.

  Ca intotdeauna daca ai intrebari sau nelamuriri sunt aici pentru a-ti raspunde cu cea mai mare placere! Lasa-mi un mesaj mai jos in formular si iti voi raspunde cat de repede pot! Salut

Recenzie Plugin Dropshipping WordPress
5 (100%) 1 vote